Extra diensten

Optimaal gebruik van uw data

Interactive Direct Mail heeft specialisten in huis op het gebied van databasemanagement, data-entry en dataservices, zoals het uniformeren, ontdubbelen, verrijken, valideren en converteren van data. Wij hebben online toegang tot tal van databases en kunnen in vrijwel alle gevallen probleemloos externe bestanden importeren en verwerken.

Voordelige, betrouwbare distributie

Voor een betrouwbare distributie van uw mailing schakelen wij professionele partijen in. Met de meeste hebben wij vaste prijsafspraken, waardoor het mogelijk is zowel drukwerk als pakketten tegen scherpe tarieven te verzenden. Zowel in binnen- als buitenland

Mail- en printservice

Behalve inpakken (couverteren) en postaal voorbereiden van uw mailing, kunnen wij enveloppen, antwoordkaarten, brieven en briefkaarten voorzien van gepersonaliseerde informatie, een uniek nummer en/of adresgegevens met behulp van laser- of inkjetprinters.

Responseverwerking

Wij kunnen grote responsestromen verwerken, ongeacht of deze via internet, telefoon, post of e-mail binnenkomt. Wij slaan alle informatie voor u op in een database en voeren desgewenst de vervolgacties uit.

Retourzendingen

Wij zijn logistiek perfect in staat om retourzendingen te verwerken en voor u op te slaan.

Emballageservices

Wij zijn zeer bedreven in het samenstellen van pakketten en inpakken van goederen.

Opslagcapaciteit

In ons magazijn maken wij graag ruimte om (tijdelijk) maildrukwerk en eventueel bij te voegen producten op te slaan in ons magazijn.

Aanleveringcondities

Wij zijn volledig bekend met de aanleveringvoorwaarden van de diverse postdistributeurs en zorgen er altijd voor dat uw mailing op de juiste manier wordt aangeboden.

Enveloppe eisen

Om machinale verwerking van uw mailing mogelijk te maken, dienen de bijbehorende enveloppen aan specifieke eisen te voldoen. Informeer naar de specificaties wanneer u (of uw leverancier) enveloppen bij ons aanlevert! Desgewenst kopen wij de enveloppen voor u in.

Exclusieve enveloppen

Om uw mailing extra onder de aandacht te brengen, bieden wij de mogelijkheid om via een van onze vaste relaties exclusieve enveloppen te laten vervaardigen. Wij geven u graag advies.

Handling

Sommige werkzaamheden zijn beter - of uitsluitend - handmatig ten uitvoer te brengen. Voor grootschalige projecten kan het zijn dat wij een gedeelte onderbrengen in ons netwerk van gespecialiseerde bedrijven.

Informeer hier direct naar de mogelijkheden die Interactive Direct Mail voor uw organisatie kan bieden!