Postkamerbeheer

Discreet, secuur en efficiënt

Door uw postkamer op afstand door Interactive DM te beheren waarborgt u de continuïteit van uw organisatie en het is vaak goedkoper dan in eigen beheer!

Bij Interactive Direct Mail te Alkmaar is het mogelijk om gedeeltelijk, volledig of gefaseerd uw postkamer onder te brengen. Wij proberen u zo te ontzorgen, waardoor u de focus kunt leggen op uw kernactiviteiten. Onze medewerkers wachten op u, u ook op hen?

Outsourcen van de postkamer

Uitbesteding of "outsourcing", twee termen waarmee het onderbrengen van bedrijfsprocessen aan derden worden wordt bedoelt. De ene term is de Nederlandse benaming en de ander is langzamerhand de huidige vakterm geworden. Tegenwoordig is het niet meer nodig om alles in eigen beheer te verrichten en is het vaak voordeliger en efficiënter de deskundigheid van derden in te schakelen. Het huidige economische klimaat roept daarom ook de vraag om terug te stappen naar de kernactiviteiten van de organisatie.

Wanneer de postkamer niet onder uw kernactiviteiten valt krijgt u te maken met onnodige kosten. Vanwege de (relatieve) kleinschaligheid van deze activiteiten is het logisch dat u bedrijf niet beschikt over de moderne kennis en middelen betreft direct mail. Het outsourcen van uw direct mail activiteiten bij Interactive zorgt ervoor dat uw post wel gecontroleerd en efficiënt ter post gaat.

Fluctuaties binnen de postkamer

Schommelingen in poststromen maken het moeilijk om dit proces te stroomlijnen. Menig postkamer heeft last van pieken op bepaalde perioden van de dag, week, maand en/ of jaar. Wanneer de capaciteit ingesteld is op deze piekmomenten is het onderbenut op andere momenten. Deze pieken opvangen door middel van uitzendkrachten kan bij u hoog in de kosten lopen. Dit omdat uitzendkrachten meestal geringe ervaring hebben op het gebied van direct mail. Een efficiëntere manier is hier mogelijk.

Ook bij ons als gespecialiseerd direct mail bedrijf vinden er schommelingen in het mailverkeer plaats. Doordat wij werkzaamheden verrichten voor verschillende organisaties zijn deze fluctuaties efficiënter te beheren. Wij kunnen u gerust mededelen dat post bij ons in vertrouwde handen is!

Voor zowel het MKB als grote organisaties stellen wij op basis van u wensen graag een plan op. Met name voor organisaties in de omgeving van Alkmaar en midden Noord-Holland bieden is het voor ons makkelijk heen en weer te rijden als er nog last-minute werk moet gebeuren. Misschien dat u daarom in de toekomst ook wel rustig op kantoor kan zitten.

Waarom voor de postkamerservice van Interactive Direct Mail kiezen?

  • Kostenreductie - geen onderbenutting meer van capaciteit, maar wel een garantie op kwaliteit en continuïteit.
  • Expertise - Interactive DM biedt u meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van post.
  • Focus op kernactiviteiten - Beperken van de eigen activiteiten tot de kernactiviteiten.
  • Efficiëntie - Omdat u als organisatie waarschijnlijk geen specialist bent kan het voorkomen dat de uitvoering ervan wellicht minder efficiënt geschiedt.
  • Transparantie in de kosten - Door het maken van vooropgestelde prijsafspraken krijgt u een meer inzichtelijk beeld in de kosten.
  • Beperken investeringen - Door het uitbesteden van de postkamer heeft u niet te meer maken met kostbare investeringen die dit met zich meebrengen, zoals nieuwe couverteersystemen of extra ruimte.

 

Informeer hier direct naar de mogelijkheden die Interactive Direct Mail voor uw organisatie kan bieden!