Waarom IA?

Aangezien u als organisatie waarschijnlijk een redelijk duidelijk eisenpakket stelt aan ons als uw leverancier lijkt het ons handig om bij voorbaat een overzicht te geven, waarom u voor ons zou kunnen kiezen:

Lage kosten

Om lage kosten te realiseren is het goed om niet al te veel onder te brengen bij onderaannemers. Elke keten binnen de ketting zal hier namelijk haar eigen vaste kosten in rekening brengen. Interactive Direct Mail doet het overgrote deel van de fulfilment in eigen beheer en brengt richting u organisatie dan ook een eerlijke prijs in rekening.

Service

Bij het meedenken met de klant begint onze service. Een belangrijk onderdeel is hier het luisteren naar de klant en op samen tot de beste oplossing te komen om de opdracht in goede banen te lijden. Binnen onze organisatie is iedereen ervan doordrongen dat elke schakel in de organisatie even belangrijk is voor het welslagen van de opdracht.

Kwaliteit; in mensen, in eindresultaat

Interactive Direct Mail is al ruim 30 jaar een gezonde organisatie. Het beschikt over een team met ervaren machine operators en een goede mix van talenten. Zo houden wij het mogelijk om op een plezierige manier met de klant om te kunnen gaan. Kwaliteit is binnen onze organisatie een groot goed en beschouwen daarom een mailpack als een 'cadeautje' voor de geadresseerde.

Diverse mailingen

Interactive Direct Mail is zuinig op al haar klanten. We werken voor een grote diversiteit aan organisaties. Al jarenlang verlaten poststukken van nutsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, drukkerijen en printerettes onze vulstraten. Ook kleine specialistische mailingen weten hun weg via onze organisatie te vinden. Door onze flexibiliteit is ons machinepark uitermate geschikt voor zowel kleinere als grotere mailingen.

Momenteel verwerken wij voor een groot aantal organisaties kleine aantallen post. Zo zetten wij ons net zo hard in voor een kleine mailing dan als die van één miljoen eenheden. De korte lijnen en benaderbaarheid van de mensen binnen de organisaties zorgen er voor dat mailingen zorgvuldig en naar wens worden verwerkt. Dit geld ook voor de verwerking van complexere mailingen en het verpakken van gadgets.

Informeer hier direct naar de mogelijkheden die Interactive Direct Mail voor uw organisatie kan bieden!