Handling

Promotiemail

Bij Interactive Direct Mail kunt u er van op aan dat uw mailing precies op tijd bij de juiste persoon op de mat valt. Behalve postklaar maken en verzenden, leveren wij ook graag een bijdrage om uw mailing zo effectief mogelijk te maken. Denkt u daarbij aan gepersonaliseerd printen, responseverwerking (via callcenters of webapplicaties) en creatieve vondsten om uw mailing extra te laten opvallen.

Transactiemail

Bij het versturen van transactiemail is een betrouwbaar mailhuis een vereiste. Mede door onze ruime ervaring zijn wij die aangewezen partij voor het sturen van salarisstroken, rekeningoverzichten, facturen, herinneringen en polisbladen naar uw relaties. Wij gaan uiterst discreet om met alle vertrouwelijke gegevens. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw documenten van alle gewenste data worden voorzien en op het juiste tijdstip worden verzonden. Wij voeren dit werk al decennia uit voor nutsbedrijven, verzekeraars, overheden en telecombedrijven.

Fulfilment

Zeker weten dat uw poststromen goed verlopen. Dan kiest u voor onze fulfilment oplossingen. Voorraadbeheer, verzending, retourafhandeling en andere nodige handelingen zijn bij ons in goede handen. Meld uw probleem en wij vinden een totaal oplossing. (zie ook postkamer uitbesteden)

Machinale verwerking

Bij Interactive Direct Mail bent u aan het juiste adres voor u machinale postverwerking. Onze couverteermachines zijn staan klaar om u mailingen op tijd en verzorgd de deur uit te sturen. Onze gemotiveerde machine operators kunnen machinaal enveloppen tot en met A4-formaat voor u verwerken. Tevens is het mogelijk met onze Buhrs BB300 couverteermachine, voorzien van camerasysteem, uw synchroon mailingen foutloos te verwerken. Ons machinepark is geschikt voor de volgende handelingen:

  • De meeste enveloppe formaten;
  • Toevoegen van één of meerdere bijlage(n);
  • Selectief toevoegen bijlage(n);
  • Van catalogi tot brieven;
  • en Synchroon mailingen (camera).


Wij adviseren u daarnaast graag in de juiste enveloppen keuze voor uw mailing, zodat deze probleemloos machinaal gecouverteerd kan worden.

Handmatige verwerking

Niet elke mailing is machinaal te verwerken, dankzij ons handmatige vulteam bent u toch nog steeds in staat om u mailing snel en met zorg te verzenden. Heeft u die speciale mailing of die grote klus waar u zelf de tijd of de middelen niet voor hebt dan staan wij graag tot uw dienst. Wij hebben tijd voor bijna al uw mailingen of het verpakken van relatieschenken. Door ons personeel dat dit werk al vele jaren tot ieders uitermate tevredenheid verricht kunnen wij u veel tijd uit handen nemen. Deze tijd kan geïnvesteerd worden in uw kernactiviteiten. Terwijl u mailing toch nog op tijd ter post gaat.

Voor advies van uw handmatige mailing of het gedeeltelijk/totaal uitbesteden van uw postkamer kunt u daarom ook bij ons terecht.

DM Support

Door onze jarenlange kennis in de Direct Mail zijn wij goed in staat om onze huidige en toekomstige klanten te voorzien van advies bij hun mailing. Waar traditionele communicatiebureaus minder kijken naar hoe de mailing verzonden wordt kijken wij juist wel hoe een mailing betaalbaar en opvallend verstuurd kan worden. Een gedegen advies zorgt ervoor dat u op het eind niet met onvoorziene kosten komt te zitten en de mailing geen vertraging op loopt. Wij helpen u daarom graag bij het opzetten van een goede mailing en nemen zo nodig het complete traject uit handen. Wij adviseren u daarom graag bij het 'hoe en wat' van u mailing, zodat deze zo spoedig mogelijk verzonden kan worden.

Hebben wij u interesses opgewekt? Contact ons dan snel! Wij kunnen dan vandaag nog u mailing inplannen.