Onze referenties

Lovende woorden...

Wij zijn enorm verguld met onze klanten. Met het merendeel hebben wij een jarenlange relatie en is een hechte band ontstaan. Wij voelen ons gevleid door onderstaande uitspraken:

Monique Smit, Projectmanager Lekker, Sanoma Uitgevers: 'Ieder jaar in augustus versturen wij een grote mailing naar alle restaurants uit onze database. Interactive verzorgt al jaren de gehele handling en verzending. Dat doen ze erg goed met een klein betrouwbaar team. Ze zijn kritisch, snel, nauwgezet en hebben ons nog nooit teleurgesteld.'

Said Boudriz, Business Consultant Crawford: 'Binnen Crawford hebben we onder andere een project opgezet om onze serviceverlening te structureren. Al onze klanten hebben hier een zeer gepersonaliseerde mailpack voor ontvangen. Wat mij bevalt aan de samenwerking met Interactive Direct Mail zijn de korte lijnen en de secure afhandeling van de mailings. Voor mij is Interactive Direct Mail een preferred supplier!'.

Robert Lammers van Concredo: 'Bij Interactive DM wordt je als klant en als mens gezien.'

Jan Wegenaar jr., CEO Admenworld: 'Voor ons is Interactive Direct Mail de partner in Direct Mail. Hier wordt gedacht in mogelijkheden in plaats van in beperkingen!'.

Omar Nassiri, TraineeshipPlaza.nl: 'Voor TraineeshipPlaza.nl maken we om onze online activiteiten te ondersteunen af en toe gebruik offline marketing. In de vorm van nieuwsbriefen en hard-copy brochures. Interactive Direct Mail heeft ons naar volle tevredenheid geholpen bij de bemiddeling in drukwerk en portokosten'.