Onze werkwijze

Informeel en betrokken

Interactive Direct Mail is in 1978 van start gegaan. We hebben een enorme groei doorgemaakt en veel bedrijven en instellingen van naam en faam op onze klantenlijst bijgeschreven. In al die jaren zijn wij een no-nonsense bedrijf gebleven. Wij zijn ons namelijk heel goed bewust van onze specifieke functie in het mailproces. Wij weten precies wat onze kracht is: het soepel, gedegen, tegen lage kosten en op tijd bezorgen van uw poststukken.

We opereren met een hecht en volledig op elkaar ingespeeld team fulltimers die al jarenlang bij ons werkzaam zijn. Bij omvangrijke opdrachten kunnen wij een beroep doen op een groot aantal oproepkrachten. Indien nodig schakelen wij een of meer organisaties in, die - onder onze verantwoordelijkheid - delen van het werk ten uitvoer brengen.

De onderlinge sfeer bij Interactive Direct Mail is losjes en informeel, de betrokkenheid bij het werk groot. Wanneer we een hiaat vaststellen dat van invloed kan zijn op de verwerking of de response van uw mailing, koppelen wij dat gelijk terug om tijdige maatregelen te treffen.

Waar wij mogelijkheden zien om de efficiëntie en/of effectiviteit van uw mailing te verhogen, zullen wij met aanbevelingen komen. Desgewenst schakelen we een gespecialiseerd bedrijf uit ons uitgebreide netwerk in om de beoogde optimalisatie tot stand te brengen.

Interactive Direct Mail is een laagdrempelig bedrijf. We vinden het bijzonder plezierig om onze relaties regelmatig over de vloer te hebben. Geheimen kennen wij niet; als klant bent u altijd welkom om mee te kijken wanneer uw mailing bij ons wordt verwerkt